Stark Vibration Vuxen Sexleksaker Bärbar Kvinnlig Vibrator G Spot Stimulera Massage Vibrator

Kort beskrivning:


Produktdetalj

Min fru och jag tyckte att den här produkten var underbar. Vi använde föremålet för att ge en extra spänning till aktiviteter bakom stängda dörrar. Min fru fann det till
vara behaglig för stimulering och känsla på hennes hud tillsammans med föremålet är vattentätt ett plus.

Jag köpte kulvibratorn och det första är att leveranshastigheten och leveransen av varan var fantastisk. Jag var mycket nöjd med artikelns diskretitet. Jag öppnade lådan och föremålet kom insvept i plast och förresten inte lätt att komma in i. Jag öppnade lådan och drog ut driftsinnehållet och laddaren som är magnetisk som en USB-kabel för att ansluta till en dator eller något annat uttag. Att jag inte förutsåg orsaken trodde jag att laddaren bara skulle vara en väggladdare. Jag gillar att artikeln har 1 års tillverkargaranti och 60 dagars ingen riskfri återbetalning. Objektet är snyggt i storlek och matchningsdisplay.

Böjningen av föremålet är utmärkt och även vattentät. Det är inte hårt på huden och kommer med en mycket fin kraftfull motor. Den har 10 vibrerande mönster och det är en hastighet som är som att vibratorn är kortslutning som min fru älskar lol. Alla hastigheter är stora, lugnande och avkopplande. Jag skulle definitivt rekommendera denna artikel för alla kvinnor eller par. Min fru och jag ger den här produkten och tjänsten för att få den 5 stjärnor över hela linjen och skulle vilja köpa fler artiklar i framtiden.

Ursprungsort Guangdong, Kina
Modellnummer TL-FZDB09
Typ KVINNA VIBRATOR
Varumärke OEM
Material Silikon + ABS
produktnamn Massagevibrator för kvinnor klitoris och fitta
Strömförsörjning AAA-batteri
Storlek 23 * 8 * 4 CM
Ljud Blås 50DB
Nettovikt 83g
Paket Boxförpackning
Färg Lila, Rose Red
Vattentät Kropp vattentät
Nyckelord vibrator sexleksak kvinnor vuxen

  • Tidigare:
  • Nästa: