Innovativ produkt IPX7 Vattentät Vibration Bullet 9 Speed ​​Remote

Kort beskrivning:


Produktdetalj

Åh wow summerar det bara. Jag är så glad att jag beställde den här föremålet, det kom inte bara till mig i rätt tid men det har också kryddat sovrummet en liten. Det är väldigt enkelt att använda Jag är förvånad över alla olika vibrationsnivåer och min man älskar att använda den på mig. Den är väldigt flexibel och jag älskar verkligen färgen, den är väldigt fast men inte bara stel så den rör sig med min kropp och jag älskar den känslan.

G-plats är det perfekta namnet på det eftersom det DEFINITIVT träffar min lol. Jag önskar att det var mer som det jag skulle gärna få mer. Det enda som saknas är att jag tycker att det skulle vara coolt om det glödde i mörker eller bytte färger.

Jag skulle inte byta in mina för världen. Jag har äntligen hittat en leksak både jag och min man älskar att använda. Det är så enkelt att rengöra också. Jag tänker att jag måste beställa fler leksaker från det här företaget och säljaren är fantastisk att det inte kostar och arm och ett ben som massor av leksaker jag har fått tidigare

Varunummer. TL-B03 raket
Specifikation Anpassningsbar funktion trådlös fjärrkontroll
Material ABS och medicinsk silikon
Färg Svart / röd, anpassningsbar
Paket färgboxförpackning, anpassningsbar
Batteri Laddningsbart li-batteri 3,7V / 200mAh
Arbetstid 1,5 timmar
Storlek 73mm (L) * 35mm (W) * 30mm (H)
Vikt 65g
Vattentät IPX7
Läge 9 Intensiv vibration
Typ Fjärrkontroll anal butt plug män sexleksak
Max buller Mindre än 40 dB
Certifiering CE, RoHS, FDA
Betalning T / T, Western Union och Paypal

Huvud funktion:

1.Anatomiskt perfekt och estetiskt vackert i design 2.Raketkulan är utformad för att vara kompatibel med alla leksaker och tillbehör

3.Kraftfull motor och ett uppladdningsbart batteri 4.9 kraftfulla inställningar kan ge tillbaka svängande klitoris- och vaginala klimaxer

5. snabb laddning för timmar av nöje


  • Tidigare:
  • Nästa: